intropic itovzw trainersOprichter & trainer

Sybryn Leirs

werkt als zelfstandig docent/supervisor/trainer voor verschillende organisaties (o.a. AP Hogeschool Antwerpen, Thomas More Hogeschool, Academie voor Integratieve Psychotherapie, Educatieve Academie,…) . Ze is tevens staflid aan het Instituut voor Talentgerichte Ontwikkeling en coördineert daar verschillende opleidingen, waarin zij zelf ook meewerkt als trainer. 
Sybryn heeft een 4-jarige opleiding ‘integratieve therapie’ (AIHP), een 2-jarig postgraduaat tot supervisor (AP Hogeschool) en een 2-jarig postgraduaat Talentontwikkeling (Khlim) gevolgd. Ze volgde ook heel wat kortdurende opleidingen, waaronder train de trainer ‘kernkwadranten’ bij D. Ofman, ‘Talentenspel’ bij Willem Glaudemans,…


Trainers

Willem Glaudemans

Willem Glaudemans werd bekend als medevertaler van de Nag Hammadi – Geschriften, net als de eindredacteur van de Nederlandse editie van Een cursus in wonderen. Hij houdt zich bezig met thema’s als vergeving, levensmissie en spiritueel leiderschap en de bijzondere eisen die deze tijd aan ons stelt. Hierover geeft hij lezingen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Hij schreef het Boek van het Eeuwige Leven, Boek van Vergeving en het Boek van de Levensmissie. Hij is de ontwikkelaar van Het Talentenspel en mede-ontwikkelaar van Jong Talent, twee begeleidingsspelen die jong en oud naar inzicht leiden in hun talenten en levensmissie. Door de jaren heen heeft Willem ongeveer 180 Talentencoaches opgeleid. Daarnaast schreef hij sprookjes en drie gedichtenbundels.

 

Ingrid Dykstra

Ingrid Dykstra is systemisch gezins- en familietherapeut. Met liefde voor alle betrokkenen, eendiepgaande kennis en een rijke schat aan ervaring, lukt het Ingrid om het kind en zijn ouders op een weg te helpen naar meer vrijheid, liefde en balans.  Ingrid leidt in Hamburg een eigen instituut voor advies, therapie en ondersteuning van kinderen en hun ouders. Ingrid biedt steun aan professionals. Ze geeft lezingen, workshops en trainingen. Haar opstellingswerk doet ze over de grenzen heen, ondermeer in Duitsland, Spanje, Rusland, België en Nederland. Haar twee boeken ‘Kind en Familielot’ en ‘Familieopstellingen met kinderen en jongeren’ geven een beeld van haar werk.